turhaa tietoa ylläpitäjästä

Haluaisit siis tutustua paremmin tämän sivuston ylläpitoon? Säälin sinua.. Noh, jotta et tehnyt vaivalloista matkaasi tälle sivulle aivan turhaan, voisinhan minä kertoa hieman jotain pikkuturhaa tietoa itsestäni.

Olen tälläinen perusnuori tyttö, Terhi nimeltäni, joka nauttii piirtelemisestä ja muunlaisesta näpertelystä.
Kotisivujen ylläpidosta minulla on muutamien vuosien kokemus takanani, eivätkä nämä ole siis suinkaan ensimmäiseni. Koodamisestakin tiedän jonkun verran, mutta sitä en ole ehtinyt ja jaksanut niin paljoa harjoitella.

Ulkonäöstäni voin kertoa sinulle uteliaalle sen verran vähän, että olen normaali nuori tyttö ja omistan silmälasit ja tummat hiukset, joita tykkään värjäillä toisinaan.

Omistan kolme kissaa tällä hetkellä, maatiaisia kaikki. Yksi niistä on pörröinen, oranssi naaras ja toinen sen hölmönnäköinen urospentu. Kolmas taas on ihan erinäköinen, tumma tyttöpentu. Ihania kaikki. Näiden karvaisten elukoiden lisäksi omistan pikkuisen muutaman vuoden ikäisen viljakäärmenaaraan sekä vuotiaan kuningaspytonkoiraan. Pidän eläimistä paljonkin, eikä minua haittaisi omistaa niitä enempääkin.

Leffat ja kirjat ovat mieleeni. Parasta ovat fantasia, jännärit ja rentouttavat komediat.

Olen pyörinyt netissä monilla eri nettinimillä, joten saatan olla sinulle ennestäänkin jostain tuttu. Minut on tunnettu mm. Amurina. (Huom, se on Amur, ei Amour tai mitään muuta vastaavaa, ihan vain tiedoksi.) Eräs hyvin vanha nettinimeni oli Rousku Roi. Tiedän, se kuulostaa hölmöltä. Mutta voin vakuuttaa, että sillä on aivan järkevä(kö) tausta.

Mitään muuta turhaa tietoa en itsestäni nyt keksi kerrottavaksi, mutta mikäli haluat kysyä jotain, kysy toki. En minä pure. Lujaa.

netello luonnehtii minua näin

Ekstrovertti ------------*-------- Introvertti
Käytännöllinen --------*------------ Intuitiivinen
Ajattelija ----------------*---- Tuntija
Impulsiivinen --------*------------ Harkitsija

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi:
Olet hiljainen, käytännöllinen, herkkä ja spontaani. Kaltaisesi ihmiset ovat hieman ujoja ja syrjään vetäytyviä, ja etsiytyvät ammatteihin joissa on mahdollisuus yksinäisyyteen ja samalla pitää sormensa elämän pulssilla. Metsänhoito, maatalous, puutarhanhoito, sukeltaminen, kaivostyö ja rakentaminen ovat sinulle soveltuvia ammatteja, samoin kuin käsityöammatit ja taide. Ihmistyyppisi ovat myös usein ammattiurheilijoita, muusikkoja tai esiintyviä taiteilijoita. Osaat nauttia aisteistasi, ja viihdyt ulkoilmassa ja luonnossa. Arvostat itsenäisyyttä ja riippumattomuutta, ja vetäydyt mielelläsi syrjään liian epämiellyttävistä tai vaativista tilanteista. Vapaa mielenlaatusi on usein vastakkainen liikeyritysten tavoitteille, joten sinua ei helposti löydetä ”uraputkesta” tai ainakaan suuryrityksen johtoportaasta.

yhteydenpito

Mikäli sinulla on jotain asiaa, voit ottaa yhteyttä minuun vaikka vieraskirjan kautta. Sinne vastailen niin usein kuin suinkin pystyn.

Minut löydät lisäksi DeviantArtista.

Mikäli asiasi on todella tärkeä ja kiireellinen, voit ottaa minuun yhteyttä myös sähköpostini kautta. Ja osoitehan on unisusi_@hotmail.com